Оюутны мэдлэг, чадварыг үнэлэх аргачлалыг боловсронгуй болгох асуудалд: Боловсрол судлалын ухааны д-р-ын (Ph.D) зэрэг горилсон диссертаци.- Мэргэжлийн индекс: F143900 - Дэлгэрмаа Сэндэнгийн (2014)
Монгол хэл