Монгол улс ба БНХАУ-ын хөрөнгө оруулалт, ашигт малтмалын тухай хуулиудын харьцуулсан судалгаа: Хууль зүйн ухааны д-р-ын (Ph.D) зэрэг горилсон диссертаци.- Мэргэжлийн индекс: Р380001 - И Сан Ги (2011)
Монгол хэл