Улс төрийн намын санхүүжилт: Олон улсын туршлага ба Монгол дахь тулгамдсан асуудал. Улс төрийн ухааны д-р-ын (Ph.D) зэрэг горилсон диссертаци.- Мэргэжлийн индекс: F312200 - Эрдэнэдалай Бат-Өлзийгийн (2015)
Mongolia