Байгалийн нөөцийн салбар дахь Монгол улс-БНСУ-ын хамтын ажиллагааны улс төрийн эдийн засгийн судалгаа. Улс төрийн шинжлэх ухаанаар д-р-ын (Ph.D) зэрэг горилсон диссертаци.- - Жон Хү Пакийн (2015)
Mongolia