Ардын уран зохиолч Ц.Дамдинсүрэнгийн уран бүтээл дэх аман зохиол, эртний уран зохиолын уламжлал, шинэчлэл. Хэл бичгийн ухааны д-р-ын (Ph.D) зэрэг горилсон бүтээл.- Мэргэжлийн индекс: F220100 - Батсуурь Гончигийн (2016)
Mongolia