Ази, Номхон далайн бүс нутгийн хамтын ажиллагаанд Монгол-Вьетнамын харилцааны үзүүлэх нөлөө. Улс төр судлалын д-р-ын (Ph.D) зэрэг горилсон бүтээл.- Мэргэжлийн индекс: F03120101 - Цэнгэллхам Бямбаагийн (2016)
Mongolia