Сурагчдын техник сэтгэлгээг судалсан нь (Физикийн хичээлийн жишээн дээр). Боловсрол судлалын ухааны д-р-ын (Ph.D) зэрэг горилсон диссертаци.- Мэргэжлийн индекс: F143900 - Энх-Амгалан Данаажавын (2016)
Mongolia