Полиметаллын хүдрээс алтыг тиокарбамидын аргаар хүчиллэг болон шүлтлэг орчинд боловсруулах хими технологийн судалгаа. Химийн ухааны д-р-ын (Ph.D) зэрэг горилсон диссертаци.- Мэргэжлийн индекс: F442011 - Оюун Батсүхийн (2016)
Mongolia