Компанийн дампуурлыг таамаглах загвар, түүнийг боловсруулах арга зүйн асуудал. Бизнесийн удирдлагын ухааны д-р-ын (Ph.D) зэрэг горилсон диссертаци.- Мэргэжлийн индекс: F04120101 - Цолмон Содномдаваагийн (2016)
Mongolia