Эрүүл мэндийн нийгмийн ажилтны ажлын байрны нийгэм-сэтгэл зүйн хүчин зүйлс (Улаанбаатар хотын жишээн дээр). Нийгмийн ажлын д-р-ын (Ph.D) зэрэг горилсон диссертаци.- Мэргэжлийн индекс: F760100 - Хандмаа Сүхбаатарын (2016)
Mongolia