ХХ зууны Монгол яруу найргийн туурвил зүйн шинэтгэл шинж (Д.Нацагдорж, Б.Явуухулан, Б.Лхагвасүрэн нарын уран бүтээлийн жишээн дээр): Хэл бичгийн ухааны докторын (Ph.D)-ын зэрэг горилсон диссертаци.- Мэргэжлийн индекс: F220100 - Бигэрмаа Рагчаагийн (2017)
Mongolia