Монгол улсын аюулгүй байдлыг хангахад цөмийн зэвсэггүй бүсийн гүйцэтгэх үүрэг, ач холбогдол: Улс төр судлалын докторын (Ph.D)-ын зэрэг горилсон диссертаци.- Мэргэжлийн индекс: F03120101 - Баясгалан Саналлхүндэвийн (2017)
Mongolia