Монгол улс дахь халдварт бус өвчлөлийн тархалтыг өгөгдөл тандалтын зарим аргаар боловсруулах нь: Мэдээллийн технологийн докторын (Ph.D) зэрэг горилсон нэг сэдэвт бүтээл: F524300 - Жавзмаа Цэндийн (2017)
Mongolia