Байгууллагын хөдөлмөр зохион байгуулалтыг боловсронгуй болгох зарим асуудал: Бизнесийн удирдлагын ухааны докторын (Ph.D)-ын зэрэг горилсон нэг сэдэвт бүтээл: F340400 - Оргилон Доржсүрэнгийн (2017)
Mongolia