Байгууллагын шударга ёсны хэрэгжилтийн судалгаа: Төрийн өмчит их сургуулиудын жишээн дээр: Бизнес, менежментийн ухааны докторын (PhD) зэрэг горилсон бүтээл: F340000 - Уянга Ганбаатарын (2015)
Mongolia