Түүх, соёлын дурсгалт зүйлийг хууль бусаар хил нэвтрүүлэх гэмт хэргийг мөрдөн байцаалтын шатанд нотлох ажиллагааг боловсронгуй болгох шаардлага, арга зам: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- - Оюунболд Э. (2015)
Mongolia