Монгол улсын иргэний хууль дахь өмчлөх эрхийг шүлжүүлэх зохицуулалт (Харьцуулсан эрх зүйн үүднээс). Шүүхийн шийдвэрт хийсэн дүн шинжилгээ: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- - Цагаанбаяр Г.
Mongolia