Хууль бусаар эм, эмнэлэгийн хэрэгсэл үйлдвэрлэх, импортлох, хадналах, худалдах, түгээх гэмт хэргийн эрүүгийн эрх зүйн зохицуулалт, зүйлчлэлийн асуудал Магистрын зэрэг горилсон дипломын ажил - Анх- Ирээдүй Г. (2017)
Mongolia