Тээврийн хэрэгслийн хөдөлгөөний аюулгүй байдлын ашиглалтын журам зөрчих гэмт хэрэг. Кримнологи, эрүүгийн эрх зүйн зарим асуудал: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- - Баттулга Б. (2017)
Mongolia