Гадаад хэлний мэргэжлийн ангийн оюутнуудыг бичвэртэй ажиллаж сургах дасгалын тогтолцоо /орос хэлний I ангийн унших дадал хичээлийн жишээн дээр/.- Магистрын ажил: E140000 - Намжилмаа Б. (2011)
Монгол хэл