Шилжин ирсэн хөгжлийн бэрхшээлтэй иргэдийн хөдөлмөр эрхлэлтийг дээшлүүлэхэд нийгмийн ажилтны үүрэг /Хороо дүүргийн нийгмийн ажлын жишээн дээр/.- Удир. Бүрэнжаргал Т., Шүүмж. Түмэннаст А. - Анхзаяа А. (2007)
Дип