Cul, AgCl ба AgCl+Cul- ийн давхар нимгэн хальснуудын экситон шингээлтийн спектрүүд. Гэрэл цацруулагч органик диод ба TPD, Alq3, TPD+ Alq3 полиметр нимгэн хальснуудын оптик шингээлтийн спектрүүд Магистрын ажил - Батбаяр М. (2005)
English