Арван зургаадугаар жарны эхний гал туулай жилд шинээр гаргасан зурхайн гол сэтгэлийн харанхуйг арилгагч тус хэрэгт гэгээ хэмээх Пүгвийн ёсны зурхайн гол судрын орчуулга, тайлбар.- Магистрын ажил - Батпүрэв Б. (2003)
English