XVII зууны эхэн хагасын Монгол албан харилцааны бичгүүдийн эх бичиг, үгийн сангийн судалгаа "Чин улсын Дотоод нарийн бичгийн яамны Монгол данс эвхмэлийн эмхэтгэл"-ийн жишээн дээр".- Магистрын ажил - Ариунтуяа Э. (2013)
Mongolia