Уул уурхайн үйл ажиллагаанаас хүрээлэн буй орчинд үзүүлэх нөлөөллийг Зайнаас тандан судлал болон Газарзүйн мэдээллийн систем ашиглан тодорхойлох нь.- Магистрын ажил: Е 443600 - Мөнхсаруул Б. (2013)
English