Дорноговь аймгийн Даланжаргалан сумын нутагт орших "Элдэв"-ийн чулуун нүүрсний уурхайн нөхөн сэргээлтийн үйл явцыг зайнаас тандан судлалын мэдээ ашиглан тодорхойлж зураглал гаргах нь.- Магистрын ажил: Е 441000 - Батцэцэг Б. (2013)
English