Манж Чин улсын үеийн халх дахь хятад тариачин иргэдийн тухай. XVIII-XIX зууны II хагас: Ивэн ба Бургалтай гол дахь хятад тариачин иргэдийн жишээн дээр.- Магистрын ажил: Е311400 - Нямдорж С. (2014)
English