Богдхан уулын ДЦГ-ын зэрлэг амьтдын шилжилт хөдөлгөөн хийх экологийн коридор нутгийг зайнаас тандан судлал, газарзүйн мэдээллийн систем ашиглаж тодорхойлох нь.- Магистрын ажил: Е443600 - Батгэрэл О. (2014)
English