Шинэ бүтээл, бүтээгдэхүүний загварын патент, ашигтай загварын гэрчилгээ эзэмшигчийн эрхийг зөрчих гэмт хэргийн эрүүгийн эрх зүйн зарим асуудал: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил. - Өлзийхорол Ө. (2014)
English