Жижиг навчит боролзгоно (DASIPHORA PARVIFOLA FISCH. JUZ)-ны фитохимийн болон IN VITRO нөхцөлд клалус үүсгэсэн судалгаа: Магистрын зэрэг гориолсон судалгааны ажил. Мэргэжлийн индекс: Е420206 - Одонбаяр Б. (2014)
English