Хэнтийн уулархаг мужийн ойн ялгаатай амьдрах орчин дахь цох (INSECTA:COLEOPTERA)-ын бүлгэмдлийн судалгаанд: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил. Мэргэжлийн индекс: Е850100 - Түвшинтөгс С. (2014)
English