Монгол үндэсний онцлог бүхий үг хэллэгийн Солонгос орчуулгын судалгаа /Ю.Воньсүгийн "Жангар" туулийн Ээлэйн Овлайн 10 бүлгийн орчуулгын жишээн дээр/: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е220106 - Майцэцэг Н. (2014)
English