Бага ангийн сурагчдын англи хэлээр ярих чадварыг хөгжүүлэх асуудалд /"Хобби" сургуулийн 3-р ангийн жишээн дээр/: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е140000 - Ариунтуяа Г. (2014)
Mongolia