Ухаалаг утсан дээр суурилсан хиймэл дагуул бүтээж ургамлын нормчлогдсон индексийг тодорхойлох нь: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е 443600 - Амартүвшин Д. (2015)
Mongolia