Эсийн бөөм дэх иончлогч цацрагийн үйлчлэлийн физик үзэгдэл, химйин хувирал хөдөлгөөнийг GEANT4 програмд дүрслэх: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е 441000 - Баттогтох П. (2015)
Mongolia