Монгол улсын аялал жуулчлалын салбарын эдийн засгийн үр нөлөөг тогтоох аргачлалыг олон улсын жишигт хүргэх нь: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е312000 - Баясгалан Г. (2015)
Mongolia