1990 оноос хойшхи Америкийн нэгдсэн улсын гадаад бодлого, дипломат ажиллагааны онцлог ба түүний Монгол дахь хэрэгжилт: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е311900 - Энхцолмон Э. (2015)
Mongolia