Өмнөговь аймгийн Цогтцэций сумын тоосжилтыг зураглах, амьсгалын замын өвчлөлд нөлөөлөх хамаарлыг тооцох: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е443600 - Буяннэмэх Б. (2015)
Mongolia