Шаргалдуу лидэр (SOPHORA FLAVESCENS SOLANDS.) -ийн бичил үржүүлэг ба биологийн идэвх, биохимийн харьцуулсан судалгаа: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е420201 - Ганзул Г. (2015)
Mongolia