Өдөр тутмын сонины мэдээллийн багтаамжийн харьцуулсан судалгаа. "Өнөөдөр", "Өдрийн сонин", "Зууны мэдээ" сонины жишээн дээр: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е320100 - Мягмарсүрэн Ц. (2015)
Mongolia