Япон, Монгол хэлний хүндэтгэлийнүг хэллэгийг хэрэглээний хүрээнд харьцуулах нь.( ''Гэрээс гарсан хүн ба түүний шавь'' зохиолын жишээн дээр) .: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- - Баасанжаргал (2015)
Mongolia