С.Эрдэнийн "Өвгөн шувуу", Д.Намдагийн" Үрэгдсэнийг хүлээгч" өгүүллэгүүдийн дүрийн сэтгэлзүйн онцлогийг харьцуулан судлах нь: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил: Е221101 - Ариунгэрэл Д. (2016)
Mongolia