Зургийн сэтгэц заслын аргыг хэрэглэсэн туршилт судалгаа. (Гэр бүл салалтын дараах стресстэй эмэгтэйчүүдийн жишээн дээр): Магистрын. зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс. E031301 - Нарантулга Б. (2016)
Mongolia