Нэмэгдсэн өртгийн албан татварын хяналтыг банкны төлбөрийн системээр дэмжих боломэ /Төлбөрийн картын жишээн дээр/: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е340400 - Болор Б.
Mongolia