Бэлтгэн нийлүүлэгч, үйлдвэрлэгч хоорондын худалдах, худалдан авах ажиллагааны явцад үүсэх зөрчлүүд, тэдгээрийг шийдвэрлэх боломж: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е04160101 - Бодьцэцэг Д.
Mongolia