Б.Ринчен орос хэлний зүйр цэцэн үгийг монгол хэлнээ орчуулсан нь /А.К.Толстойн "Мөнгөн ноён" зохиолын орчуулгын жишээн дээр/: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е220100 - Анхилуунаа Ж. (2016)
Mongolia