Х.Хоссейнийн"Цаасан шувуу наадуулагч" зохиолын үндэсний онцлог бүхий үгийн монгол орчуулгад хийсэн ажиглалт: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е220100 - Анхчимэг Б. (2016)
Mongolia