Цонжин Болдог орчмын жуулчны баазуудын байгаль орчинд нөлөөлөх байдалд хийсэн дүн шинжилгээ: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е342600 - Бүрэнжаргал Н. (УБ.:, 2016)
Mongolia