Монгол-Солонгосын эдийн засгийн хамтын ажиллагаа ухаалаг зам тээврийн системийн үйл ажиллагаа /Жишээн дээр/: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е312000 - Гил К.Ю (2017)
Mongolia