Жижиг дунд үйлдвэрлэлийн санхүүжилтийн өнөөгийн чиг хандлага, сайжруулах арга зам /ХААН банкны жишээн дээр/: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е340400 - Гантулга Б. (2017)
Mongolia